Search
 

Kantyny Pracownicze

Quantum Catering / Kantyny Pracownicze
Smacznie i zdrowo

Restauracje Pracownicze

Poznaj naszą ofertę organizacji kantyn i restauracji pracowniczych.

kantyny pracownicze
kantyna pracownicza
restauracja pracownicza

Kantyny, restauracje pracownicze, a może stołówki dla pracowników? Nazewnictwo może się różnić, ale cel jest jeden – zapewnienie pracownikom dostępu do dobrych posiłków w trakcie pracy.  W nowoczesnej korporacji czy zakładzie produkcyjnym zapewnienie zespołowi wyżywienia w trakcie zmiany jest już standardem. Restauracja w firmie to wielkie ułatwienie dla pracowników i jest szybkim i wygodnym sposobem na obiad. Dzięki niej mają oni stały dostęp do ciepłych i smacznych posiłków, co jest kluczowe szczególnie w pozamiejskich strefach biznesowych. Kantyna to także miejsce spotkań, integracji czy wymiany doświadczeń. Kluczową kwestią jest, aby pracownicy polubili swoją kantynę i często do niej zaglądali. Dzięki dobremu jedzeniu i świetnej obsłudze sprawimy, że będą ją odwiedzać codziennie.


Dlaczego warto wybrać Quantum Catering?

  • Oferujemy kompleksową obsługę restauracji pracowniczych. Nasze działania dostosowujemy do możliwości każdego lokalu, optymalizując sposób funkcjonowania stołówki, tak aby był najbardziej przyjazny dla gości. W zależności od potrzeb prowadzimy każdy rodzaj żywienia zbiorowego: posiłku w formie bufetu lub a`la carte.
  • Bazując na naszej wiedzy i dużym doświadczeniu świadczymy usługę doradztwa przy projektowaniu i wyposażaniu kantyn pracowniczych. Z przyjemnością sugerujemy najlepsze i najnowsze rozwiązania gastronomiczne, a także dopasowujemy je do indywidualnego budżetu Klienta.
  • Opracowujemy i obsługujemy cały proces wydawania posiłków oraz płatności. Stosujemy równolegle tradycyjne terminale płatnicze i czytniki kart pracowniczych. Pomagamy i doradzamy w procesie wdrażania systemu dofinansowania posiłków.
  • Dysponujemy również naszą kuchnią i posiadamy duże możliwości logistyczne. Dzięki temu mamy możliwość organizacji restauracji pracownicze w obiektach, które nie są wyposażone w pełnowymiarowe pomieszczenia gastronomiczne.
  • Nasze menu tworzone jest przez specjalistów i wybitnych szefów kuchnie. Jesteśmy na bieżąco z trendami w żywieniu zbiorowym i dbamy o to, aby posiłki były zdrowe, smaczne i zróżnicowane. Zapewniamy menu wegańskie, wegetariańskie i bezglutenowe. Bazujemy na najwyższej jakości produktach od lokalnych dostawców, a nasi kucharze z prostych dać potrafią zrobić małe dzieła sztuki kulinarnej.
  • Nasi pracownicy stale podnoszą swoje kwalifikacje poprzez zaawansowany system szkoleń. Dzięki temu obsługa jest szybka, profesjonalna i zawsze doskonale zorganizowana.
  • Z uwagę dbamy o każdy etap funkcjonowania restauracji pracowniczej. Zarówno przygotowywanie posiłków, serwowanie ich, jak i utrzymywanie porządku spełnia najwyższe standardy BHP.

Każda kantyna to dla nas indywidualny projekt – szyty na miarę i dopasowany do potrzeb klienta. Jeśli myślisz o otworzeniu kantyny pracowniczej, skontaktuj się z nam i przedstaw swoje pomysły, a my zajmiemy się resztą!